REshape digitaliseert onder andere complexe vormen voor de klant. Dit is inderdaad slechts ťťn deel van wat REshape voor u kan betekenen.
 
Voordat er zomaar gedigitaliseerd wordt is het van belang dat het doel bekent is. REshape kan helpen met het bepalen wat de beste methode is om uiteindelijk dit doel op een zo efficient, en goekoop mogelijke manier te bereiken.
 
Het verder verzorgen vanaf het scannen tot en met het gestelde doel kan in veel gevallen door REshape en haar partners verzorgt worden. Of het nu gaat om Rapid Prototyping, frezen, krachtenanalyse, meten, computeranimatie of het maken van constructies, REshape kan snel en onafhankelijk hierbij helpen.  
 
REshape kan helpen met het onderzoeken naar de mogelijkheid of er een systeem intern beschikbaar moet zijn. Daarnaast kan onderzocht worden welk systeem het best voor nu en in de toekomst past. Met drie jaar verkoop ervaring van deze apparatuur, zijn de verschillende merken, eigenschappen en mogelijkheden voor een groot deel reeds bekent.
 
Ook het verder ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zijn ontstaan vanwege het 3D scannen, kunnen door REshape verder verzorgt worden. Veel potentiŽle toepassingen zijn al eens langsgekomen en dus kan er vaak vrij snel over de bottlenecks en hun oplossingen gesproken worden. Ook bij geheel nieuwe ideeŽn kunnen REshape en haar partners van dienst zijn.
 
 
REshape digitaliseert complexe vormen en meer...
REshape, Pruimengaard 12, 4051 EL  OCHTEN, Tel.: 0344-644 596, Fax: 0344-644 598, e-mail: info@re-shape.nl