3 Dimensionaal scannen beschikbaar voor uw specifieke toepassing.
 
REshape is met deze gedachte in 2002 gestart met het in opdracht uitvoeren van
3D scanopdrachten. Juist die bedrijven, kunstenaars en anderen die te maken hebben met de vertaalslag van moeilijke vormen naar digitale bestanden, zijn potentiele klanten van REshape (zie onze referenties).
 
REshape is een klein bedrijf waarbij flexibiliteit en kwaliteit voorop staat. REshape kenmerkt zich door niet te focussen op één bepaalde scanner met de bijbehorende beperkende eigenschappen, maar door in eerste instantie te focussen op de vraag en doel van de klant. Om vervolgens tot het beste resultaat te komen, zorgt REshape dat de best passende scanner en software voor de opdracht worden ingezet. Dit alles kan inhouden dat REshape ook derden inzet om voor de klant een zo goed mogelijk resultaat te kunnen bereiken.
 
REshape onderhoudt intensieve contacten met collega bedrijven die in het bezit zijn van verschillende 3D scanners voor verschillende toepassingen. Vanwege de gemaakte afspraken zullen er, bij inzet van een derde partij, geen extra kosten door de klant gemaakt hoeven te worden. Daarnaast blijft REshape het aanspreekpunt, zelfs als er meerdere partijen bij de opdracht betrokken zijn.
 
Indien u meer wilt weten over REshape in het algemeen of over de mogelijkheden voor uw toepassing, kunt u contact met ons opnemen (zie contact).
REshape; Een bedrijf met daarin vijf jaar ervaring in
het 3 Dimensionaal scannen van moeilijke vormen.
REshape, Pruimengaard 12, 4051 EL  OCHTEN, Tel.: 0344-644 596, Fax: 0344-644 598, e-mail: info@re-shape.nl